Mangler du et fællesskab i Køge?

Odd Fellow logen er måske det du søger...

Ved en logeaften er der tid til fællesskab, samvær, en god snak og til fordybelse, kort sagt:
En logeaften er et fristed og et socialt netværk.

Torsdag den 25. april 2024 kl. 18.45, har vi ”Tag en Ven med aften”, hvor du kan høre mere om, hvad en loge er.

Aftenen er delt op i tre dele:

Først fortæller et par brødre lidt om, hvad der foregår i logen?

Så går vi i logesalen, hvor du oplever lidt af, hvad et logemøde er.
Vi slutter af med det selskabelige samvær, hvor vi nyder lidt mad, en øl, en vand eller kaffe og selvfølgelig det gode selskab af brødrene.

Kunne du, uforpligtende, tænke dig at komme med torsdag den 25. april 2024 kl. 18.45,
skal du sende en e-mail på info22@niels-juel.oddfellow.dk


På grund af tilrettelæggelse af arrangementet er det nødvendigt, at du tilmelder dig senest fredag den 19. april 2024. Efterfølgende sender vi en personlig invitation til dig.

Allerede i morgen, lørdag den 13. april mellem kl. 10.00 – 13.00, kan du få mere information, der byder vi på en kop kaffe og en snak ved Odd-Fellowgaarden,
Jernbanegade 10, Køge.

Ses vi...?

 

Broderloge nr. 22 Niels Juel, Køge.IMG 1782 Cropped

Mangler du et fællesskab i Køge?

 

 

Banner broderloge nr. 22 niels juel

 

Odd Fellow logen er måske det du søger...

Ved en logeaften er der tid til fællesskab, samvær, en god snak og til fordybelse, kort sagt: En logeaften er et fristed og et socialt netværk.

Er du en, af de mange, der er flyttet til byen eller nærområdet i de seneste år, eller har du boet i her længe, så er du sikkert gået forbi Odd Fellowgaarden i Køge, i Jernbanegade lige ved Stationstorvet og Strædet.

Det er her, vi medlemmer af broderloge nr. 22 Niels Juel, mødes 4 timer om torsdagen til en logeaften. Væk fra hverdagens stress og jag, en aften, hvor vi får ”ladet batterierne op” i gode brødres selskab...

De kommende 7 lørdage, byder forskellige loge brødre på en kop kaffe ved Odd-Fellowgaarden. Første gang er lørdag den 30. marts mellem kl. 10-13.

 

Kommer du forbi? - Så byder vi på en kop kaffe og en Odd Fellow snak.

 

OddFellowgarden Køge

25-års Hæderstegn

Torsdag den 22. februar 2024 havde vi, i broderloge nr. 22 Niels Juel i Køge, den fornøjelse at kunne tildele broder storrepræsentant René Busch Jensen Ordenens 25-års Hæderstegn.
Det var en aften med en flot og højtidelig ceremoni, efterfulgt af flotte taler under det selskabelige samvær.
En aften med besøg af broder distriktsdeputeret storsire Mads Ulrikkeholm, Hovedpatriark Jørgen Ajspur, samt jubilarens familie, der alle var med til at festligholde denne store dag.

 

På billedet ses forrest: Broder storrepræsentant René Busch Jensen omgivet af familien.

 

Bagerst fra venstre: Broder fungerende eksmester Niels Vestergaard, broder sekretær Henrik Wiberg, broder kasserer Martin Bank Jørgensen broder overmester Kim Panton, broder undermester Thomas Prior Nielsen og broder skatmester Erik Andresen.

 

20240222 212642

Video-podcast: Jul for ensomme

I forbindelse med Odd Fellow logerne i Køge afholder ”Jul for ensomme” har Køge.tv & podcast lavet et interview med søster overmester Mette Meyer fra søsterloge nr. 58 Brønden og broder overmester Kim Panton fra broderloge nr. 22 Niels Juel.

Video-Podcasten tager udgangspunkt i det forestående arrangement ”Jul for ensomme” som logernes Fælles Humanitære Udvalg afholder den 24. december 2023. Under interviewet bliver der også blive sat fokus på vores etiske arbejde, lige som der fortælles om, hvad en Odd Fellow loge er.

Et godt og varmt interview, der giver et godt billede af logernes arbejde, det humanitære arbejde, samt hvad det vil sige at være medlem af en Odd Fellow loge.

 

Skærmbillede 2023 12 16 kl. 19.17.17

Se video-podcasten på Odd Fellow logerne i Køge på Facebook

Alle rettigheder til video-podcasten tilhører Køge.tv & podcast.
Det er ikke tilladt at downloade, kopiere eller ændre på podcasten, men tilladt at
linke til podcasten her i opslaget, på logernes hjemmeside, Ordenens hjemmeside eller på Køge.tv & podcasts hjemmeside.

Julestemning 2023

Broderloge nr. 22 Niels Juel, Køge - havde, torsdag den 14. december, traditionen tro Julestemning for brødre, ledsagere og logens enker.

Julestemningen startede i logesalen med Luciaoptog, oplæsning af  juleevangeliet, samt et par af julens smukke sange. Broder overmester Kim Panton holdt en flot og personlig tale og sluttede af med at ønske alle en rigtig glædelig jul, samt et godt og lykkebringende nytår...

Ved det selskabelige samvær kunne Arrangementsudvalget byde på lækker andesteg og Ris á la mande, hvor der selvfølgeligt var mandelgave til alle borde.

 

Underholdningen blev leveret af Mariann Mikkelsen, der med sin smukke sang og harpespil, sørgede for at alle kom i den helt rigtige julestemning.

 

 

En flot afslutning på en hektisk efterårstermin...

 

Med ønsket om en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår til alle.

 

 

DSC 2808 lille

DSC 2811 lille

DSC 2814 lille